ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Månadshandla

Publicerad 2015-05-29 10:03:54 i Allmänt,

Vid månadsskiftet brukar jag åka iväg och bunkra upp med en massa sånt som håller hela månaden. Blöjor,  ersättning,  tvättmedel,  diskmedel, konserver, pasta,  kattmat.... Då finns det hemma och det är mindre att släpa vid vanliga handlingar.
Det underlättar också att hålla koll på vår matbudget. Det som finns kvar delas upp i ungefär lika stora delar för varje vecka i månaden och så vet vi hur mycket vi har att använda. Fungerar jättebra!
 
Så här kan det se ut när allting är inburet. 2paket blöjor/barn, 5kartonger med ersättningspulvet, 3lådor med kattmatspåsar, torrfoder åt kattorna... Just nu lägger vi minst 50euro på blöjor och 35euro på ersättning per månad. Tänk vad mycket det går åt åt de där små gullungarna!
 
Nå, nu är junis lager inköpt och plockat på plats. Nu ska jag vila en kvart (usch vad mycket tröttare jag känner mig av amningen på natten, när det är gråa dagar!), sen ska jag gå ut med Tobias.  Båda barnen sover ute, så kanske vi hinner få något gjort på gården igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela