ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Badrummet del 3

Publicerad 2012-12-29 14:41:28 i Allmänt,

En hel del arbete har lagts ner på badrummet, men nu börjar det faktiskt likna något! Förhoppningsvis får vi dusch, batteri och tvättmaskinens uttag på plats nästa vecka, så sen får vi ta tag i resten av rummet efter det!
 
 
Hade tänkt börja måla taket idag, men då jag skulle puts bort dammet märkte jag att det lossnade en massa smuts och själva taket var nästan vitt under alla smuts! Blir nu istället att putsa taket ordentligt, så kanske vi inte behöver sätta tid och pengar på att måla det!
 
 
 
Finns nu kakel på nästan hela sen yta vi tänker göra klar först och det är bara lite kvar att måla! Längtar efter att kunna duscha hemma och kunna tvätta kläder när jag vill!
 
 

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela