ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Oj

Publicerad 2016-03-20 07:11:40 i

Över en månad har gått, sen jag var in här. Tror livet kom ivägen?

Vi bodde nästan en vecka i mosters hus, då vi var hus- och djurvakter. Hon hade perfekt pulka-/stigabacke för barnen att åka i, vi eldade i köksspisen och stekte plättar, kockade och fixade i leksaksköket, läste mängder med Disneyböcker och hade det bra. Jätteskönt med lite miljöombyte!

Fröken har hunnit på 1års koll och fått en spruta. Sprutan var inte skoj, men annars gick allting bra. Hon växer fint och imponerade på nya rådgivningstanten med att vara så glad och säker på sig själv. Jo tack, säker på sig själv och orädd är hon! Jag kommer vara gråhårig snart med allt hon (och storebror) hittar på....

Vi har också hunnit iväg till vårt trevliga grannland på en kryssning hela bunten. Mommo kom hit med en fribiljett och bara bågra dagar tidigare hade jag tänkt att det skulle vara roligt att åka iväg hrla familjen, så vi bokade genast en plats åt oss. Blev ett riktigt äventyr, speciellt för lillen. Metroresa från farmor in till Helsingfors, promenad ner till hamnen, titta på stora båtar... Och sen kom vi in i båten och där kunde man springa runt i tunna kläder och busa! Och så bollhavet! Han hann med ungefär 3timmar i bollhavet! Och god mat. 
I Stockholm gick vi mest omkring; Gamla stan, slottet, titta på båtar i hamnen, in en sväng i centrum för mat, barnen fick springa runt i två parker och så mellenlandade vi i en lekpark både på bägen från båten och på vägen tillbaka. Soligt och varmt var det, så perfekt promenadväder.

Sen har vi njutit av våren här hemma och varit ute i sandlådan/dammen (var lite översvämning innan isen i bottnet av sandlådan släppte), tömt bort saker från mommos hus, sått en massa frön både in och ut och nu förbereder vi oss för påsk. Igår inhandlades första påskblommorna och lite fjädrar söktes fram. Idag hoppas vi på att någon liten påskhäxa skall hitta hit och nästa helg ska vi se om vi har två små egna häxor.

Så att ja, vi lever och mår bra (någolunda i alla fall, känns som om vi varit lite krassliga i evigheter nu, men det hör väl till årstiden...).

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela