ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Koll imorgon

Publicerad 2015-01-29 12:56:52 i Allmänt,

Jepp, fick tid till överburenhetskontroll imorgon. Egentligen ska den göras vid 41+5 (alltså söndag), så det blev funderingar om jag skulle få komma in imorgon eller på måndagen. Skönt så gick de med på imorgon, för det känns milt sagt onödigt med koll dagen innan det borde bli igångsättning. Vad kan de liksom göra då mera?
 
Nu har jag vila i soffan tid och lillen och Tobias sover. Om ungefär en halv timme ska lillen väckas, så innan det ska jag försöka få tvätten bortvikt och diskmaskinen tömd. Sen får vi se om Tobias tänker sova vidare, eller om vi hittar på något att göra istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela