ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

10månader

Publicerad 2015-12-03 13:59:51 i

Idag blir vår lilla fröken 10månader! Tiden rusar fram! 
Hon går snabbt pch stadigt med stöd och står stadigt utan stöd. Ännu vågar hon inte gå utan stöd, mer än ett steg nu och då, men jag skulle inte bli förvånad om hon går innan året är slut!
Hon har äntligen börjat äta ordentligt, så vi har tagit bort nattflaskan. För det mesta sover hon riktigt bra på nätterna och på dagarna är det full fart. Då hinner hon ofta inte med mer än 1,5h dagssömn, medan lillen vid samma ålder sov ungefär det dubbla. 
En nöjd och glad flicka har vi, som älskar att busa med sin storebror. Och att klättra! Oj så hon klättrar! Har ju redan hittat henne uppe på pianot.... Tur att storebror ropade o varnade mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela