ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Trött, ledsen pojke

Publicerad 2014-11-21 08:49:17 i Allmänt, Lillen 1år,

Tydligen tog lillens flunssa bara en paus över onsdagen, då han var pigg. Igår var han igen snuvig, trött och hängig (fram till efter middagen, då blev det en timme fullt ös!) och idag är allting emot honom. Han vaknade av Tobias väckarklocka och somnade inte om efter det, bara lite slummer tills Tobias stängde dörren, då var det slut på vilandet.
 
Morgonmål var ingen större hitt och så fort något går fel enligt honom blir det gråt. Mellan gråtandet är det mest gnida ögonen som gäller, så trött är han. Finns inte mycket att göra, bara hålla varm (inte helt lätt när han drar av sig strumporna i samma takt jag får på dem) och försöka få i mycket vätska. Och hoppas på att han mår bättre imorgon, för då ska vi iväg till hans farmor.
 
Mamman i huset är inte heller helt pigg, men i natt har jag i alla fall fått sova, så lite bättre än igår. Med lite mera energi kommer också lusten att baka bullar. Vet inte vad det är i mig som alltid får mig att vilja baka bulla när jag är flunssig? Nåja, med en ledsen liten tror jag inte det blir särskilt lyckat att baka, så tror det får bli en annan gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela