ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Vakna till snö...

Publicerad 2014-05-05 07:53:41 i Allmänt,

Idag vaknade jag och lillen till en vit värld. Nu har snön i alla fall gått över till regn, så snart behöver jag inte se snö när jag ser ut genom fönstret. 
 
Efter en varsin stor portion havregrynsgröt har jag suttit i telefonkö för att få tag i någon på hälsocentralen.  Har tid till läkare för att få remiss till hudspecialist imorgon,  men i kalendern hade jag skrivit att jag skulle dit idag...
 
Nåja, nu vet jag säkert att det är imorgon,  så idag ska jag gå omkring här hemma och visa saker åt lillen.  Stora hobbyn nu är att han pekar på olika saker och jag/Tobias säger vad det är han pekar på. När lillen sover ska jag göra köttbullar åt oss alla, eller köttbullar åt lillen och köttfärslimpa åt mig och Tobias, har inte bestämt hur lång tid jag vill stå vid stekpannan. Köttbullar/köttfärslimpa,  mos, sås och kokta grönsaker känns som bra mat en måndag som börjar med snö och fortsätter med regn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela