ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Ny vagn

Publicerad 2014-05-07 15:35:55 i Allmänt, Lillen 6-12månader,

Idag har lillen fått en ny, mindre vagn. Vår Emmaljunga är järrebra, men stor, så alltid när den ska med är bilen full av bara den och oss. Nya vagnen ryms i bakluckan och det ryms några kassar med den, så bra mycket bättre när vi ska iväg några dagar. 
 
Samtidigt som vi fick hem den nya vagnen blir det att byta från liggdelen till sittdelen på Emmaljungan. Hittills har vi alltid haft liggdelen när lillen ska sova, eftersom den är mjukare och mera skyddad. En tid nu har jag funderat hur länge vi kan fortsätta så, innan lillen börjar ta sig ur den när han vaknar. Idag fick vi då svaret när en grannen som gick förbi gården vår ropade att vi hade en vaken och glad pojke i vagnen.  När Tobias kom dit satt lillen på knä i vagnen och tittade glatt omkring sig. Så, nu byter vi till sittdelen och lägger den helt ner i liggläge, för den är 30cm lägre och har sele.  
Vår pojke har blivit så stor!
 
 
Det blev nästan samma färg som vår Emmaljunga. Ryggstödet går att fälla helt ner, framhjulen kan vara låsta rakt framåt eller i rörligt läge, solskyddet kan göras större och täcka längre fram och mugghållare på handtaget, finfint:) och så kan den fällas ihop med en hand.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela