ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Sommar lunch

Publicerad 2014-06-11 12:53:03 i Allmänt,

Idag har vi ätit en riktig sommarlunch innan Tobias skulle iväg till jobbet. Lax i ugnen med en massa dill, nypotatis och gräddfilssås med gräslök. 
 
Lillen hade en egen bit lax i ugnen, utan salt och med mindre vitpeppar, och istället för gräddfilssås fick han lite smör på potatisen.  Första gången denna vecka som lunchen dög! Annars har vi en liten matvägrare just nu. Ena dagen är gröt gott, för att nästa dag vara riktigt äckligt.  Samma med fruktpuré,  banan, smörgås... Och så allt som serveras till lunch och middag är bara blää! Det som hittills alltid duger är ost, tomat och jordgubbar,  men det kan man ju inte leva på hur länge som helst. Lax och potatis dög i alla fall, nästan två hela potäter och en 3×3cms bit lax, så nu har hans kropp lite vettigt att leva på.
 
Nu ska vi leka lite inne i skuggan och sen har vi hela långa eftermiddagen att göra vad vi vill:) Jaga kattor, läsa böcker, äta jordgubbar(köps hem en ask varje gång vi är till butiken,inte bara lillen tycker det är gott!), gunga, ta en tupplur eller vad annat som känns roligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela