ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Att ha haft världens bästa dag

Publicerad 2014-07-05 20:47:11 i Allmänt,

Idag har vi semestrat! 10tiden började solen titta fram, så efter shopping och lillens lunch packade vi ihop picnic korg, simkläder, parasoll och filt och sen in i bilen. Först tänkte vi åka till en jättefin strand nära stugan, men ju längre söderut vi kom, desto gråare och svalare blev det. Framme såg vi att det låg dimma över havet, så vi vände och åkte tillbaka hemåt.
 
Vid grannstaden vände vi in och åkte ner mot stranden. Där var det utställning av olika ålders brandbilar och solen sken. Blev en sväng bland brandbilarna, lite grillkorv och sen bredde vi ut oss på stranden. Lillen älskade det! Han grävde i sanden med både händer, fötter och spade, åt körsbär, plaskade i vattnet,  gosade med mig och Tobias och tittade på allt som hände runt omkring honom. Efter nästan tre timmar på stranden började han bli trött, så vi gick en sväng med vagnen. Och en sväng till, och ännu en... Var så mycket att se på! Efter en halvtimme somnade han i alla fall och fick sen sova i skuggan av parasollet.  Under tiden läste jag och Tobias och njöt av solen (och brände oss lite, men det hör väl till?!).
 
När våra magar bärjade säga att det behövdes mat packade vi ihop oss, förde sakerna till bilen och satt oss på en uteservering vid hamnen. Medan vi åt sov lillen nöjt och vaknade till efterrätten, så han fick sin mat han också. För att smälta maten lite promenerade vi i hamnen en sväng, gungade i en lekpark och sen bestämde vi oss för att dra ut på vår härliga dag lite till genom att söka täcket och lite frukt från bilen och sätta oss i gräset vid stranden en liten stund till. Lillen var mätt i magen och pigg efter sin tupplur, så han älskade att få promenera och krupa runt, studera alla människor som ännu njöt av solen och läsa lite böcker med mig och Tobias. 
 
När klockan närmade sig halv 9 konstaterade vi att det nog var dags att åka hemåt, så nu har lillen fått sin kvällsgröt och tar ut det sista av sin dag med att leka och spela piano.
Vi har verkligen haft en jättefin dag. En sådan som lämnar en lycklig, trött och lite öm i huden av all sol. En sådan som vi nog kommer att drömma oss tillbaka till i vinter när det är kallt och mörkt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela