ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Gäller att passa på

Publicerad 2014-01-23 11:06:44 i Allmänt,

Eftersom Tobias har mycket lite närstudier har vi en lyxig vår då vi båda får vara mycket hemma med lillen. Vi vet ju inte hur länge vi har det så här, så det gäller att passa på att utnyttja tiden till att göra roliga saker tillsammans.
 
Igår var vi första gången till simhallen med lillen. Han tyckte det var spännande, massa nytt att se, så han var ganska lugn och tittade sig mest omkring, men roligt verkade han ha i alla fall. En liten utmaning är det ju att få sig duschad och fixad när han är med, men det löste sig fint i alla fall:) Vi kommer säkert åka iväg och simma flera gånger under våren, skönt för alla tre.
 
Annat vi försöker passa på att göra är att träffa släktingar. På tisdagen var jag och lillen till gammelmommo och sen vidare till moster. Igår var farmor här och var med och bada lillen (klorvattnet måste sköljas bort och mjuka huden oljas lite). Idag ska vi på lunch till gammelfamo och -fafa, bara lillen vaknar från sitt förmiddagssovpass. När vi har kommit in i februari ska vi åka iväg till Borgå och tillbringa några dagar med gammelfarfar. Roligt med en liten minisemester.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela