ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Godkänd

Publicerad 2014-02-25 14:43:30 i Lillen 6-12månader,

Lillen fick klart godkänt på sin 8månaders koll. Han charmade både rådgivningssköterskan och lkaren med sitt pigga och glada humör:)
 
Vi började med att hälsa på Pia för vikt, längd och lite prat om mat, sömn och utveckling. Dagsformen är nu 9170g och 75,6cm, så 390g och 3,1cm till på 6 veckor. Pia tyckte att vi kan lägga till morgongröt åt lillen nu, då han är så rörlig. Gissar på att han tycker om det rådet! Angående nattsömnen skulle vi kämpa vidare med att få honom att somna i egen säng och försöka att inte ta upp honom i onödan, bara om han blir riktigt ledsen. Blir att stålsätta sig och försöka att inte ta över honom i egen säng under natten, bara för att det är lättare att lugna honom om han ligger bredvid (och mysigare att sova tillsammans)
 
Sen var det dags att träffa läkaren. Hon kollade ögonen, lyssnade på hjärta och lungor, kollade höfterna och hur han står. Allting såg så fint ut och den lilla skevning hon såg på vänster öga senast märkte hon inte alls av. Skönt.
 
Nu blir det långt hopp till nästa besök. Ännu senast vi var på rådgivningen var det tal om besök vid 10månader, men nu hade det besöket fallit bort (personalbrist) så vi får vänta enda tills lillen blir 1år. Men så fort som tiden går är vi riktigt snart där!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela