ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Envis unge

Publicerad 2013-06-14 05:38:31 i Allmänt,

Är nog en riktigt envis liten unge som bor i min mage. Inte hjälpte gårdagens mattskurande och inte heller att äta stark mat till middag... Lite värk kände jag av under kvällen och natten, men nu är allt bortblåst igen.  Tur så är jag också envis, så inte ger jag upp så lätt:P Idag ska vi städa här hemma, så att det är lite trevligare att fira veckoslut sen. Att gå upp och ner i trapporna, dammsuga och pyssla på kanske har effekt denna gång.
 
Kan i alla fall gläda mig med att bilen nu är i skick, besiktad och allt! När jag var klar från gårdaens service åkte jag via besiktningen för att se hur de har tider efter midsommaren, men då hade de Drive-in öppen i 20minuter ännu, så ställde mig i kö. Blev sista bilen de tog för dagen och allting var prima med lilla EBY, så nu är det bara att tuta och köra i ett år igen:)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela