ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Nu är jag gravid!

Publicerad 2013-02-06 09:06:28 i Allmänt,

Nu börjar jag verkligen märka att något händer i kroppen. Tydligaste tecknet är ju att magen börjar växa och att lill*n där inne sparkar på och buffas. Som tur verkar han/hon ha ärvt mammas dygnsrytm med att vara morgonpigg och kvällstrött. På mornarna kan vi ligga i sängen i timmar och buffa på varandra:)
 
Det som mest påverkar dagarna är dock matbehovet! (Tror ni det finns någon koppling mellan allt jag äter och att magen växer? Eller det kanske är en för långsökt förklaring?:P)
I alla fall så är jag hungrig nästan konstant! 15minuter efter att vi stiger upp ur matbordet är tankarna redan på vad jag skall äta till nästa... Och varje dag planeras så att jag säkert får äta tillräckligt ofta! Idag är en lite krånglig dag, eftersom jag skall jobba 16-17.45 och sen på gravidyoga, så middagen blir ju lidande. Men, nog har jag hittat lösning på det också:P
 
6.30 En bit efterugnsbröd med ost, vatten (kunde inte somna om då Tobias steg upp)
9.45 2 bitar efterugnsbröd med ost&tomat, te (egentliga morgonmållet)
12.15 Apelsin och yoghurt
15.00 Spagetti&maletköttsås
17.45 Banan, sockerskorpa (finns 2stora säckar på jobbet med sockerskorpor:P)
20.00 Middag (vad Tobias har hittat på att göra medan jag jobbat och varit på yoga)
 
Däremellan är det stor risk att en eller annan pepparkaka hittar till min mun, kanske tillsammans med en kopp te.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela