ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

8 veckor

Publicerad 2013-08-20 06:06:13 i Allmänt, Baby,

Om några timmar är det exakt 8 veckor sedan vi fick träffa vår lilla pojke första gången! Känns fortfarande lite overkligt att denna lilla, underbara, fina pojke är vår son, kommer den känslan månne någonsin att försvinna?
 
Idag är det dags för lillens 2månaders-koll och min efterkoll, så 1,5h har vi bokat på rådgivningen. Eftersom vi fick låna Fias bil idag, så ska jag och lillen iväg och köpa nästa storlek på tutt till tuttflaskan, föra de sista inbjudningskorten och kanske vi hittar på något annat kul också? I alla fall ska vi packa med en tuttflaska och lite ersättning ifall det blir hungrig pojke under våra äventyr:)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela