ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Sömnig förmiddag

Publicerad 2015-05-25 11:09:53 i Allmänt,

Fröken somnade före klockan 9 i morse ocv sover fortfarande, Tobias tar igen sig efter sista natten och lillen somnade för 30min sen för sin dagssömn. Själv sitter jag i soffan och funderar vad som behöver köpas inför veckan.  Frysen är ganska välfylld, så blir mest färska frukter och grönsaker,  mjölk och ägg som hamnar i handelskorgen idag.
 
Vi började dagen med 1,5timme ute, men sen kom vi in, för det var inte alls något skönt. Blåsigt och mulet.  Nu verkar det klarna upp, så efter lunchen tror jag vi går ut igen. Vi har många dagar av tillsammanstid framför oss, eftersom Tobias har ledigt till lördag eftermiddag. Vädret verkar vara på vår sida, så vi ska nog bo på gården. Tobias och lillen har planerat att åka till simhallen en förmiddag och så ska vi försöka få hem virke till terrassens pergola och hänga upp min häng-fåtölj i en av våra björkar. Men mest ska vi njuta av att vara tillsammans igen efter helgens vak.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela