ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

3månaders vaccin

Publicerad 2015-05-05 10:17:41 i Allmänt, Fröken,

Idag har jag och fröken varit till rådgivningen på hennes första vaccination. Det gick riktigt bra, även om det blev lite tårar. 
 
Växer gör hon fortfarande i bra takt. Senaste kollen var 30.3 och sen dess har hon ökat med 3,8cm och 965g. Nu är hon 64,5cm lång och väger 6125g. Hon är stark i rygg och nacke och en glad liten baby, enligt rådgivningssköterskan:)
 
Nu hoppas jag att hon inte reagerar så starkt på sprutorna, för jag blir ensam med barnen vid 1, då Tobias åker iväg till jobbet.  Har i alla fall lätt mat åt mig och lillen och inga planer, så i värsta fall klarar vi kvällen med en baby i famnen. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela