ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Hettett

Publicerad 2015-07-04 10:48:20 i Allmänt,

Nu har vi sommar, riktigt på riktigt! 26grader trots att det är molnigt och på nätterna står det en fläkt bredvid det öppna fönstret i övre våningen, för att svalka oss lite. Just nu sover lillen ute i vagnen. Värmen gör honom extra trött. Brun som en pepparkaka har han blivit och håret blir bara ljusare och ljusare. Fröken tar igen sig i min famn. Hon uppskattar inte värmen riktigt lika mycket, eller så är det sprutorna/tänder som bråkar. Det smakar inte riktigt med mat, så hon lever mest på amningen dagtid just nu. 
 
Enligt väderprognosen skall det bli sämre väder i nästa vecka, så jag förbereder för att åka iväg till stranden, så fort soffan är hemma på gården. Ska packa ihop simsaker och ta en snabb sväng via butiken efter lite smått att äta. Några timmar strandliv mot kvällen tycker jag låter som en bra början på Tobias ledighet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela