ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Sova hela natten

Publicerad 2015-04-28 15:23:15 i Allmänt,

Sömnen skiljer sig verkligen mellan barnen. Lillen spv jättedåligt till 7-8månaders ålder, drack 2-3 flaskor under natten och ammade/snuttade konstant. Inte ville han sova i egen säng heller. Fröken vår har på eget initiativ lämnat bort nattflaskan (som bara var en vid 5tiden från att hon var ungefär en månad gammal) i en vecka nu, somnar runt 22 och sover oftast 3-5h i egen säng innan hon flyttar bredvid mig. Ammar/snuttar lite, men sover längre mellan gångerna. Tror att hon gärna skulle sova till 8tiden, men hon väcks när lillen ska upp 6.30. I alla fall får vi bra mycket mer sömn nu än med lillen!
 
Har hållt på med försäkringar och bankärenden idag, så nu börjar det vara under kontroll igen. Just nu är lillen ute med Tobias, fröken sover i verandan och jag samlar energi att få lite undanplockat igen en gång. Hur kan det bli ett kaos på mindre än en dag??
 
Imorgon tänker Tobias och lillen överge oss redan på förmiddagen och åka till lillens gudfar. Därifrån far de vidare till lillens farmor och stannar där över natten. Sen kommer de hem på morgonen,  så att Tobias hinner på jobb till eftermiddagen. Blir konstigt att ha bara ett barn i ett dygn. Och ganska skönt.  Ska passa på att gosa en massa med fröken, låta henne sova i famnen och ha det allmänt bra. Helt enkelt ge all den där närheten,  tiden och uppmärksamheten som lillen fick när han i samma ålder. 
 
Men nu, röja!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela