ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Lavendeldoft

Publicerad 2014-11-13 12:50:06 i Allmänt,

För tillfället doftar nedre våningen lavendel från en sats lavendelskorpor som gräddas i ugnen. Jag tittar på klockan varannan minut och funderar om det inte börjar vara dags att ta ut plåten och smaka, men inte riktigt ännu...
 
Har en stund av nästan-ensam-hemma, då lillen sover och Tobias har åkt iväg till bibban för att arbeta med sina uppgifter. Därför utnyttjas tiden till skorpbakning, för att  ha ugnen på gläng med en 1åring i köket är inte särskilt lyckat. Nu skall jag städa upp kattornas plats och de två sista lådotna i min del av garderoben,  sen är det dags att provsmaka skorporna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela