ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Upplevelser

Publicerad 2015-05-13 21:02:34 i Allmänt,

Igår åkte vi iväg hemifrån redan vid 9, med sikte inställt på Högholmen. Där gick vi omkring i timmer, tittade på djuren,  åt vår picknick, tittade på mera djur, lekte i lekpark och hade det bra. 
 
Vi såg lejon som lekte, en tiger som vilade på en klippa, en björn som lufsade omkring, små apor som klättrade i träd, små kängurur, vildhästar med ett 2veckor gammalt föl och många, många påfåglar. 
 
Lite mer än fyra timmar gick vi där, upp och ner för backar. Ibland åkade lillen vagn, ibland gick han och ibland var han i famnen. När vi hade sett på allting åkte vi till Tobias mamma på middag,  umgänge och övernattning. 
 
Idag åkte vi till Tobias mormor för mera umgänge,  lunch och lek. Vi fick maräng med grädde och bär till efterrätt,  så det blev många mmm från lillens håll.
Därifrån åkte vi vidare till Drumsö och parkerade bilen vid Tobias storebror och tog bussen in till centrum.  Där träffade vi Tobias pappa och bror. Tanken var att gå på zoologiska museet en stund, men det skulle stänga nästan genast som vi kom dit,så istället blev det en stund på cafe och en promenad. Sen åkte vi buss tillbaka till Drumsö igen (bussar är toppen,  enligt lillen, så han skrattade och var glad)
 
Efter en heldag på vift blev det  sen middag på "restaurang"(shell) och så hem och få upp värmen i huset. Nu ska vi försöka få lillen att sova, och sen blir det nog sängen för resten av oss snart. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela