ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Första salladen

Publicerad 2015-05-14 11:59:50 i Allmänt,

Idag kunde vi blanda ihop vår första egna sallad för i år. Blandade asiatiska bladgrönsaker, spenat och rädisor hade vi i växthuset och så blandade jag ner lite gurka och tomat. Smakade sommar och gav en liten försmak på vad som komma skall.
 
Vi har precis vinkat av Tobias,  som ska jobba kväll.  Lillen ritar och fröken sover, så jag passar på att vila några minuter.  Blev en kort natt, för jag hade inte ro att somna om i morse,  när jag tänkte på hur mycket tvätt det fanns i tvättkorgarna.  Så jag steg upp,  fixade lite, tände i brasan ocv drack en kopp te i lugn och ro,  medan Tobias och barnen låg kvar i sängen.  Det var riktigt skönt att få tjuvstarta dagen lite, men nu efter lunchen skulle det nog vara skönt med en tupplur. 
 
Sömnen får nog vänta sisådär 9 timmar.  Istället ska jag hänga dagens fjärde och sista maskin tvätt, fortsätta med det eviga plockande och vänta på att fröken vaknar och vill ha mat. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela