ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Klart fall

Publicerad 2015-04-10 20:20:20 i Allmänt,

Nu kan vi konstatera att fröken helt klart reagerar på baljväxter. När hon hade så mycket magont för en månad sen testade jag att lämna bort baljväxter, som jag annars äter i princip alla dagar. Andra dagen utan var fröken hur nöjd som helst och inget krångel med sjuk mage. Så har det fortsatt sen dess, men idag testade jag att äta köttfärssås som innehöll linser och några timmar senare började fröken bli mer och mer orolig. Nu har hon somnat i min famn, men före det bar det 2timmar med gråt, vrida och vända och inget var bra. Så, inga baljväxter för mig innan amningen är över. 
 
Annars har dagen varit ganska lugn.  Sofia var hit på förmiddagen och jag hade en fin byta-ringar-på-bilen-skola för henne, jag har bakat bröd och morotskaka(ska njutas av en bit nu framför ett avsnitt Buffy), barnens farmor var på besök, vi har njutit av det fina vädret, byggt med Duplo och sjungit. En riktigt bra fredag, tycker jag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela