ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Snart iväg

Publicerad 2014-11-22 08:47:25 i Allmänt,

Om lite mer än en timme kommer mamma och söker med oss allihop på en roadtrip till huvudstaden för att hälsa på lillens farmor. Kom på nu i morse att jag troligtvis borde hitta något annat att ha på än mina vanliga kläder, alltså mjukisbyxor/leggings och någon mjuk (oftast aningen sliten) skjorta. Känns inte precis som en passande klädsel för lördagslunch med sällskap.
 
Tur så har jag en del klänningar som fungerar med en stor babymage. Alla bättre byxor är urväxta/obekväma sen några veckor tillbaka, så sisådär 15veckor framåt är det mjukiskläder eller klänning som gäller!
 
Men snart åker vi alltså iväg. Träffar lite folk, äter något gott och jagar lillen som rymmer iväg uppför trapporna. Bara att först ta mig i en dusch, försöka få en borste genom håret och plocka ihop lite saker åt lillen som kan behövas för en dag på vift.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela