ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Piggare pojke

Publicerad 2014-03-21 17:18:46 i Allmänt, Lillen 6-12månader,

Idag har vi en mycket piggare pojke. Det är mest den jobbiga hostan som pinar honom. Tobias ringde hälsocentralen imorse och frågade lite vad de tyckte gällande lillens flunssa och så blev det ett besök hos tant doktorn. Rossligheten vi hörde när han andades satt i halsen, inte i lungorna, så det var ju skönt, men lite rodnad såg läkaren i ena örat, så nu är det en kur mot det som gäller några dagar framåt.
Lillen hade varit så duktig, också när de stack honom och tog CRP (jobbar på att inte föra över min rädsla för nålar och sjukhus i stort till honom. Tur att Tobias kunde ta denna gång!).
 
Men som sagt är han mycket piggare, så förhoppningsvis är hela flunssan på väg bort. Idag har det varit vår vanliga, pigga, busiga pojke här hemma. Inte den där hängiga och ledsna kopian av honom. Just nu kryper han runt här på golvet och anfaller alla saker han inte ska leka me : DVDna, datorsladden, myllan i citronens kruka och en liten papperslapp som hade hamnat på golvet. Jepp, vår lilla busunge är tillbaka:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela