ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Åland tur och retur

Publicerad 2014-03-30 20:31:33 i Allmänt,

Nu sitter vi i bilen på väg hem igen, hela familjen på rad i baksätet. Vi har haft en superbra dag och lillen har trivts jättebra:)
 
Vi har ätit gott morgonmål vid buffén och lillen har viftat nöjt med sina smörgåsar och tittat på havet. Sen har vi promenerat runt i tax-freen , spelat bingo och lillen har lekt i ett bollhav för första gången i sitt liv.  När det blev dags för lunch sökte vi upp ett ställe som sålde goda tapas och satt där och njöt medan lillen sov lite i sin vagn. Sen var det dags att byta Amorella till Grace och åka tillbaka mot fastlandet.
 
Vi fortsatte tax-free-tittandet, spelade kort, gick på däck med lillen så att han fick somna i friska luften och åt en rejäl middag. Fisk och skaldjur, kött och grönsaker, ost och kex, glass och goda efterrätter. Lillen sov lugnt i sin vagn tills vi var sprickfärdiga och sen tyckte han det var hans tur att få middag. 3st potstisar mosade med smör och mjölk, en smörgås och lite kvarg och grädde blandad mef papaya. Nam nam.
 
Sen hann vi med ännu en snabb runda i tax-freen och lite spel på maskiner innan  det var dags att packa lillens vagn full med saker och ta oss av båten. En jätteskön dag och lillen charmade en massa människor, så klart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela