ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Snabba växlingar

Publicerad 2014-06-17 12:41:35 i Allmänt,

Idag vet vädret inte riktigt vad det vill, tror jag. Sol, regn, hård vind, hagel och sen sol igen... Blev att rusa ut när lillen ätit och breda ut fiberduk över gurkor och squash och placera mitt lilla bubbelplasttält över vattenmelonen för att skydda dem mot haglet. Knappt hann jag innanför dörren så lös solen igen. Nå, nu är de i alla fall täckta om det kommer en ny hagelskur!
 
Idag borde gräset klippas, så hoppas det torkar upp till senare i eftermiddag, och så finns det ett berg med tvätt att ta oss igenom.  Jag och lillen har precis börjat kampen, får se hur långt vi kommer idag. Så här vid start känner jag min nog lite på den förlorande sidan. Medan tvättmaskinen gör det tyngsta jobbet ska jag och lillen leka och kanske ta det lugnt och läsa lite. Efter en vecka med gråt på nätterna känner jag mig ganska slut och jag märker också på lillen att han är tröttare än normalt. Hoppas vad än det är som gör honom ledsen på nätterna snart går över, så vi alla får sova gott igen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela