ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

God Jul

Publicerad 2014-12-24 08:42:25 i Allmänt, Högtider,

Och så var julafton här med allt roligt och gott som hör till. Vi började morgonen med att inspektera granen med lillen innan vi åt morgonmål. Sen har vi fortsatt titta på granen, tomtarna i fönstret och under granen, lyssna på julmusik och ta det lugnt. Det är dagens ledord; lugn. Allt som kan förberedas är förberett, vi har ingenstans att stressa iväg till och dagen är bara vår.
 
Om en stund ska julgröten ställas på spisen och sen ska vi ut och åka pulka och Stiga-kälka. Gröt kastrull är en toppen uppfinning,  så behöver man inte vakta hela tiden.  Vid 12 är det grötdags och sen tupplur/vila en timme för hela familjen. Vid 4 tänker vi sätta oss att äta julmiddag, för sen har vi ett berg (eller ja, en julklappssäck, tre korgar och en papperskass fulla) av julklappar att öppna innan lillen tar natt. 
 
Så riktigt god jul åt alla. Nu ska vi ut och njuta av snön!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela