ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Tillbaka hemma

Publicerad 2013-06-20 08:40:00 i Allmänt, Baby,

Nu är vi tillbaka hemma från överburenhetskontrollen. Allting såg bra ut med lill*n och han/hon uppskattades till lite under 4kg i dagsläget (3,8kg då läkaren kände på magen, 3,9kg enligt ultraljudet), så ingen bauta-baby ännu. Däremot var det en hel del bus under de 20minuter som hjärtljudet skulle registreras, så blev både rejäla toppar och dalar, men jättefint enligt barnmorskan och läkaren:) Nu får vi hoppas på att något händer av sig själv, annars ska vi ringa in på söndagmorgon och så får vi en tid till igångsättning någon gång under dagen.
 
Så nu gäller det att hitta på någon god midsommarmat, köpa hem jordgubbar och vila mycket fram tills något händer:)

Kommentarer

Postat av: mia

Publicerad 2013-06-20 12:48:17

Håller tummarna att de kommer igång naturligt. Här har vi projekt 1/7 undan så nu väntar A när han ska få komma träffa babyn som fick hans skötbord;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela