ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Odlingsstart 2013

Publicerad 2013-01-08 10:12:34 i Allmänt,

Nu har vi påbörjat odlingsåret 2013 här hemma. Första chilin är sådd och kattgräs och ärter har redan grott. Om en vecka får vi alla fyra börja njuta av färskt grönt!
 
Till Tobias födelsedagslunch på lördagen köpte vi en kruka persilja, så den delade jag lite på och planterade i en större kruka igår. Passade också på att ta in en krukan med vårlökar (vet inte vad det är?), som har stått på verandan sen november. De hade fina gröna startskott, så förhoppningsvis kommer de igång nu när de kom in i värmen och fick lite jord runt sig!
 
Nu blir det en och en halv månad paus innan det börjar vara dags att så purjo, örter och några sommarblommor. Sen bara vi kommit en bit in i mars är det tomaternas tur att få hoppa ner i krukor!
 
 
Tomataskar fungerar perfekt som miniväxthus att driva upp i!
Sen är frågan var jag skall få alla odlingar att rymmas? Den bästa ytan är redan full..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela