ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

61,8%

Publicerad 2013-02-22 05:46:49 i Baby,

Tiden går så snabbt! 61,8% av graviditeten är nu över, om jag inte går över tiden. Snart är februari slut och i och med det är vi nere vid 100dagar kvar av väntan:)
Nästa vecka blir det att försöka komma iväg till kela och diskutera mamma- och föräldrapeng och "beställa" moderskapsförpackningen. Hoppas på att de är snabba med att skicka iväg lådan! Kommer vara som ett litet barn på julafton när jag får öppna och gå igenom den:) Annat vi borde göra nästa vecka är att åka till Lojo och kolla på barnvagnar. Börjar snart bli dags att beställa den, ifall det tar nån månad att få den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela