ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Stora julbaket påbörjat

Publicerad 2013-12-07 06:45:41 i Allmänt,

Igår började vi julbaket med att baka pepparkakor. Sjlvständighetsdagen = baka pepparkakor-dagen och så har det varit länge. Idag ska vi fortsätta här hemma med bakningen och fixa lite smått och gott. Håller för tillfället på att gå igenom vad allt som ska fixas och vad vi behöver köpa, så blir det butiksresa vid 9.
 
I natt har lillen sovit bästa natten på en vecka, så äntligen har han en pigg mamma igen:) Vid 5.45 trodde jag vi skulle stiga upp, men när vi hade kramats lite lade jag honom i min säng för att få strumporna på och då somnade han genast om. Inte var jag sen att krypa ner bredvid och dra täcket över oss. Lite efter 7 kände jag sen två små händer i mitt ansikte och då var det ju perfekt tid att stiga upp! Nu ska vi gå upp och hoppa på pappa. Sen måste tvättmaskinen igång, för vi har inga rena haklappar mera...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela