ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Vilo- och speldygn

Publicerad 2015-01-11 14:53:19 i Allmänt,

Nu är vi hemma igen efter ett dygn på slottet. Eller egentligen i en arbetarbostad på andra sidan ån, men det är ju bara en liten detalj. 
 
Vi har vilat, spelat, ätit gott, duschat, spelat lite mera, vilat lite mera och bara varit. På kvällen tände vi brasan och satt i sängen och drack alkoholfri skumpa medan elden sprakade. Under natten föll det runt 10cm snö, så vi vaknade till en vit slottspark. En liten promenad tog vi efter morgonmålet (som bestod av nästan enbart ekologiska och närproducerade produkter, lyxigt), men sen lockade duschen, sängen och ännu lite spelande och vilande mera;)
 
Lillen hade vaknat vid 6 med mommo, så när det var dags för oss att checka ut, var det dags för hans dagssömn.  Blev att han sov på mommos gård, medan jag och Tobias passade på att åka via butiken och köpa maten för början av veckan och sen vidare hem för att skotta gården och packa upp lite. Sen åkte vi till lillen, pratade en stund med mommo och moster medan han sov vidare och sen packade vi hans saker i bilen och kom hem allesammans.  
 
Här hemma är det eldning, tvätt och lasagne-fixande som får ta upp eftermiddagen och kvällen.  Och så en massa gos med lillen,  som nog har varot mycket saknad under vårt dygn. Det är skönt med lite tid på tu man hand, men bäst är det ändå att få komma hem till lillen, med ny energi:)
Visdt såg det lote annorlunda ut än sost, men vackert också nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela