ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Rådgivningen igen

Publicerad 2015-08-14 13:56:00 i Allmänt,

Idag var det dags för frökens 6månaders koll. Allt är prima med henne och hon fortsätter följa sin kurva. 2,8cm längre och 690g tyngre på 1,5månader. Nästa koll vid 8månader.
 
Också lillen hade sin två års koll idag. Han har skjutit iväg på längden och ökat 9,8cm och 1,5kg på 8månader. Sköterskan var riktigt förvånad över längden och undrade om han haft växtvärk, för han växer nog snabbare än "normalt". Alla färdigheter var i skick och syn och hörsel likaså. Nästa koll vid 3år.
 
Annars blir det full fart nu, för Tobias har vaknat. Vi ska till famo och fafa min efter släpet och lite loppissaker, käpa virke till odlingslådor, göra skyltar att ställa längs vägarna så att människor hittar vårt loppis, städa gården o tvätta. Allt före klockan blir 19 och lillen och Tobias far och sova. Jepp jepp nu gäller det att sätta fart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela