ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Dop

Publicerad 2015-04-25 19:59:41 i Allmänt, Fröken,

Nu är vår lilla fröken döpt. En jättefin dag med familj, släkt och vänner. Som vanligt allt för lite tid för att hinna umgås med alla, men alla verkade trivas och det är ju huvudsaken. Bäst av alla trivdes nog lillen,  som fick äta en massa blåbär och springa runt ute på gården i olika sällskap. Mycket bättre kan det inte bli.
 
Just nu sitter jag i soffan och ammar fröken, fötterna är ömma efter att ha stått upp i princip från 8.30 till 19, lite trött överlag, men glad och lycklig över den fina dagen. Tobias lägger lillen och sen ska vi försöka få lite plockat här hemma.
 
Presenterna är öppnade (med hjälp av lillen,  så det var inte helt lätt att hålla ordning på vem som gett vad), det står kassar att packa upp lite överallt och i kylskåpet finns det både smörgåstårta och vanlig fylld kaka och väntar på att vi ska hugga in på dem. Så det är kvällens planer; packa upp och äta tårta. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela