ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Lillen väntar...

Publicerad 2014-03-10 14:35:03 i Allmänt, Lillen 6-12månader,

...på sommaren. Hans mamma har sagt att han då får springa runt i bara blöja varje dagar.
 
Han blir alltid lite extra glad och busig när han inte behöver ha byxor och strumpor på, helst ska han vara naken-fis eller i bara blöja. Då skrattar han lite mera, kryper lite snabbare, pratar lite mera och har det helt enkelt lite bättre:) Som synd blir han så kall av att krypa runt på golven så, så han kan bara göra det korta stunder åt gången. Men snart, snart blir det varmare och då tänker han njuta för fulla muggar!
 
Annat intressant som mamma hans har berättat om sommaren är att det finns jättestora badkar som kallas "Havet" där båda mamma och pappa kan vara med och busa och stritta vatten. Många av hans släktingar är lediga, så de hinner komma och busa med honom. Vi ska ha 1års kalas och han ska få presenter och kex. Vi ska gunga, plocka blommor tillsammans, gräva i sanden, bygga sandslott och njuta av att vara tillsammans. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela