ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

9månader

Publicerad 2014-03-26 06:36:59 i Allmänt,

Ja, igår hade vi den där dagen då man brukar säga "tänk, nu har han funnits lika länge utanför magen som inne i". Med tanke på de där 16 extra dagarna han campade i min mage är det ju inte riktigt så, men i 9månader har vi i alla fall kunnat pussa, krama, dofta på, beundra och se honom utvecklas. Från ett litet rött knyte till vår stora pojke som nu står bredvid mig i soffan och fäller ner termometerns display bakom batterirt för att sen kunna dra upp den igen med hjälp av sladden. Nog har han lärt sig ett och annat!
 
  • Han börjar bli riktigt stadig på benen och går längsmed möblerna.
  • Han kryper fram i galopp. Armarna går som små propellrar och hela pojken lyser av lyckan att kunna ta sig vart han vill.
  • Han säger "Mamma" och "Paapaa".
  • Han känner igen klocka, lampa, tavla, kissa/katten, bollen, mamma och pappa (kanske något mera jag inte kommer på nu) när man pratar om det.
  • Han vet att det ska hända någonting med lamporna om han trycker på strömbrytaren.
 
Nu är det bara 3månader kvar så får vi fira 1års kalas med tårta och paket. I en låda finns det redan ballonger,  serpentiner och lite annat pynt och i mitt huvud pågår full planering av tårtan. Gäller att vara ute i tid eller något sånt;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela