ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Tid tillsammans

Publicerad 2014-08-10 17:12:34 i Allmänt,

Det bästa med att vara i stugan är att det känns som om vi har så mycket mera tid tillsammans. Att få vakna tillsammans (lillen lyser alltid upp när han ser att pappa också är i sängen på morgonen), satsa lite tid på att duka upp ett rejält morgonmål, leka med traktorn med lillen, ta en promenad tillsammans hela familjen när lillen ska sova, spela kort med Tobias, äta mellanmål,  ro ut en sväng med båten och plaska på stranden, allt det innan lunch.
 
Sen fylla på energin med grillad lax och potatis, leka lite mera, ta en till promenad när det är dags för lillens eftermiddagslur, läsa gamla veckotidningar/sova medan lillen vilar, gosa i sängen med två nyvakna älsklingar, äta ännu ett mellanmål, fixa igång lillens bad på gården ocv sen sitta ute medan han plaskar i sin gula bassäng med sin röda vattenkanna och gröna ämbar. Och ännu ha två timmar tillsammans tid med hela familjen och sen en timme äta ost-kex-och-frukt-tid med Tobias och prata om allt mellan himmel och jord innan vi tar en sovande pojke med oss upp till vårt rum och somnar innan klockan ens är 22.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela