ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Tårtkalas

Publicerad 2013-11-03 07:30:39 i Allmänt,

Igår firade vi Tobias namnsdag med tårta här hemma. Blev en liten tårta med citron i bottnet, fylld med lemon curdgrädde och blåbärsbona. På blev det resten av lemon curdgrädden och riven choklad och så grädde i runt. Nami!
 
Lillen hade farmor hit på besök, så de umgicks lite på tu man hand medan jag och Tobias jobbade i källaren. Nu är gipsväggarna sandpapprade och halva pipan och ena väggen jämnad med bruk. Idag ska andra hälften av dem jämnas (och förhoppningsvis hinner vi också jämna golvet) och sen får det torka några dagar. Tobias kommer ta det projektet nu under förmiddagen och på eftermiggaden måst vi bygga taket till veden. Får se vem lillen får till sällskap, farfar, mommo eller moster?
 
Efter att ha blivit vita som spöken av slipdamm åkte vi iväg till mamma och Fia på bastu. Lillen hade med sitt badkar och tog ett skönt bad. Sen på med pyjamasen och mysa i allas famnar. Vi vuxna åt grillkorv och på hemvägen åkte vi via graven med ett ljus och titta på alla hundratals (tusentals?) ljus som lyste upp mörkret.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela