ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Middagssällskap

Publicerad 2013-11-13 12:01:56 i Allmänt,

Ikväll får vi famo och fafa hit på middag. Vi hann inte träffas på farsdagen, så vi kom överens om middag en kväll nu i veckan istället. Tänker göra köttfärslimpa med feta & tomater. Till det mos, gräddsås och minimorötter.
 
Annat kul då? Igår fick vi upp lampa i köket. Vi har nu bott här 561dagar, så börjar väl vara på tiden!:P Hittills har vi klarat oss bra med fläktens lampa, lampan ovanför diskbänken och så vår ljuskrona ovanför bordet, men nu när vi sköter lillen på morgon och kväll blir lamporna bakom ryggen på oss, så man missar lätt matrester.
 
Lillen blir bara mer och mer rörlig. Han vänder sig mage-rygg-mage, sparkar ifrån med fötterna så att han åker bakåt när han ligger på rygg, jobbar på med benen så att han flyttar sig irunt som klockvisare, maskar sig fram på sida... Snart blir det att barnsäkra huset och plocka undan lite utsatta saker!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela