ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Midsommarafton

Publicerad 2013-06-22 10:49:32 i Allmänt,

Blev en lugn midsommarafton för oss. På förmiddagen blev det jordgubbsinköp, glassätning och vila för att sen tillbringa några timmar på eftermiddagen ute på gården. Vi fick lite krukväxter omplanterade, två stycken rhododendronbuskar nergrävda (och hittade en källa bland våra björkar!), såg på några måsar som försökte jaga bort en örn, plockade lite midsommarblommor och njöt av det fina vädret.
 
 
My var med och njöt i solen:)
 
Sen började det bli dags för matlagning, så blev en timme i köket med att fixa crostini, melonsallad, ört- och tomatfylld kyckling med bacon irunt, nypotatis, sill och så en lyxig sommarsallad. Sen åt vi så att vi blev riktigt trötta, så vilade i soffan en stund, innan det blev dags för efterrätt: jordgubbar och vispgrädde. Efter det blev det mr Bean och så sova:)
 
Ingen midsommar utan blommor!
Och så vår lyxiga sallad med bladsallat, gurka, tomat, paprika, plommon, persika och salladsost!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela