ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Varmvatten:)

Publicerad 2013-07-29 19:10:37 i Allmänt,

Nu har vi varmvatten i kranarna igen! Vid fyra kom en från vvs hit och plockade isär oljebrännaren för att kolla läget. En del hade tagit skada av vattnet, så när den var utbytt fungerade pannan igen! Så skönt att inte behöva byta ut några större delar:)
 
Imorgon blir det att tvätta duschrummet ordentligt, så sen kan vi börja tvätta oss hemma igen. Ännu idag blev det att åka till mamma för en dusch och så lite chips och en varsin bakelse som hon hade köpt då vi hade tänkt åka till Svartå slottspark på promenad idag. Men eftersom vädret blev dåligt och vi fick hit vvs:aren, så fick den promenaden skjutas fram.
 
Annat kul som hänt idag är att lillens säng har kommit! Han fick den i present av farmor och imorgon ska vi bygga ihop den och ställa den vid vår säng. Får se om han trivs bättre att sova i den än vad han trivdes i vaggan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela