ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Igår

Publicerad 2013-02-08 18:24:35 i Allmänt,

Blev lite ändringar på gårdagens planer, så blev inte att titta på barnvagnar. Skulle ha blivit allt för stressigt och huvudsaken med dagen var ju att koppla av och njuta!:)
 
Vi startade i alla fall hemifrån 9tiden och åkte iväg till Jumbo och Flamingo. Först blev det shopping åt alla tre. Leggings, mjukisbyxor och strumpbyxor åt mig, byxor & strumpor åt Tobias och en mysdräkt och 4par strumpor åt babyn i magen. Sen blev det dags att hitta födelsedagspresenter till Tobias guddotter och hennes lillasyster som båda fyller år denna vecka.
 
När shoppingen var klar gick vi över till Flamingo och deras spa. Blev 3½ timme simning i saltvattenbassäng (med musik under vattnet att lyssna på medan vi flöt omkring), bastubad ("bara" 6 olika bastun), sitta i romersk varmvattenbassäng (37grader i vattnet) och ligga och vila på uppvärmda bänkar. Så skönt och avslappnande att vara i värmen!
 
Efter badandet åt vi en sen lunch/tidig middag innan vi åkte iväg till IKEA. Där köpte vi ljus, babyns första lakansett, tvättlappar och en lampa till köksbordet (har ingen taklampa i köket, så kände att det behövs annat är ljus ibland).
 
Från IKEA åkte vi vidare till Drumsö för att fira födelsedagsbarnen. De har kalas på söndagen, men då har vi inte möjlighet att åka dit. Blev i alla fall en massa baby&barnprat, tittade på foton från Tobias guddotters första månader och dop, åt lite kaka och hade det allmänt bra.
 
Sen var det dags för oss att åka iväg hem. Och för mig att konstatera att jag behöver stöd för korsryggen inför nästa längre bilresa. Inte alls skönt att sitta, speciellt inte de sista 20minuterna... Väl hemma var det att snabbt ta in allting och sen krypa ner i sängen.
 
 
 
 
Gulliga, eller hur?:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela