ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Vårt hem

Publicerad 2012-10-28 08:17:21 i

Våren 2012 hittade vi vårt hus! Ett litet frontmannahus på 70 kvm med en stor 1600kvm gård.
I slutet av april var det mesta packat och 30 april hade vi nyckeln i handen och började flytten. Allting gick supersmidigt och sakta men säkert har vi nu gjort huset till vårt hem.
 
Det finns en hel del att göra och nybörjare som vi är vågar vi inte stressa på, utan prövar oss fram. Under sommaren och början av hösten har vi mest gjort lite smått ute på gården och sett till att få alla möbler vi behöver, samt satt in en lagrande brasa i vardagsrummet. Nu har vi precis börjat med vårt första större projekt: badrummet. Men mera om det senare!
 
Eftersom huset är ganska lite så drömmer vi om en tillbyggnad bestående av nytt vardagsrum, ett till sovrum samt nytt badrum och bastu. Det här har vi smått börjat planer och skall snart dra in sambons bror, som studerat till arkitekt, för lite hjälp. På gården drömmer vi om en stor terrass, delvis täckt med en pergola och med murad grill, samt en köksträdgård och en massa fruktträd och fina blommor. Blir att planera och funder nu under vintern och så till våren sätta igång!
 
Ja, det var väl riktigt kort om nuläget och också om vad bloggen kommer innehålla; en salig röra av hem, trädgård, drömmar, nybörjarmisstag, samt lite mat&bakning och annat som vi håller på med här i vårt eget lill hem!
Ja just det, vi som bor här är föresten jag, Saga, min sambo Tobias och våra två katter, Maja och My.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela