ifrontmannahuset.blogg.se

Smått och gott hemifrån oss:)

Badrummet

Publicerad 2012-10-28 08:33:21 i Allmänt, Renovering,

Som jag redan skrev är vårt första större projekt här hemma att lite snygga upp vårt nuvarande badrum.
 
Badrummet är ett trist rum i källaren, som består av tegel, cement och träpaneler som börjat svartna av fukten... Konstigt nog tyckte vi inte riktigt att detta är särskillt trevligt att vara i, så därför tänker vi nu putsa upp det lite. Vi gör ingen ordentlig badrumsremont, eftersom vi förhoppningsvis har ett nytt, fräscht badrum om några år, då vi byggt till!
 
I alla fall har vi nu rivit bort alla träpaneler från väggarna, plockat bort batteritet, duschen och tvättmaskinens uttag från väggarna (med lite proffessionell hjälp!) och skall nu börja jämna ut väggarna. Blir en hel del grundarbete innan väggarna är jämna, men sen är planen att måla väggar, tak och golv vitt, samt sätta upp lite kakel i duschhörnan. Hoppas på att detta ger ett lite fräschare och mindre halvfärdigt intryck och gör stunderna i duschen lite trevligare!
 
 
Som ni ser; mörkt, halvfärdigt och så ser det smutsigt ut hela tiden! Här hade vi precis börjat och tagit bort lite av panelerna, för att se hur väggarna ser ut bakom.
 
Följetongen Badrummet fortsätter snart!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Saga

Maj 2012 flyttade vi in i vårt egna frontmannahus! "Vi" består av mig, min sambo Tobias och våra två katter Maja och My. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som vi hittar på hemma hos oss och på vår gård. Blir renovering, pyssle, inredning, matlaging & bakning, odling och trädgårdsplanering, allt i en salig röra:) I juni-13 kommer vi bli en till i familjen, så en hel del baby-prat blir det också. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela